KEHITYSVAMMAISTEATTERI LA STRADA VETOSI TAMPEREEN KAUPUNKIIN

TIEDOTE 20.2.2018

Julkaisuvapaa 20.2.2018

KEHITYSVAMMAISTEATTERI LA STRADA VETOSI TAMPEREEN KAUPUNKIIN TOIMINTANSA JATKON TURVAAMISEKSI

Kuva: Päivi Kovalainen

19.2.2018 Kehitysvammaisteatteri La Stradan taiteellinen johtaja Anu Panula luovutti Tampereen kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Anna-Kaisa Ikoselle sekä hyvinvoinnin palvelualueen lautakuntien apulaispormestari Johanna Loukaskorvelle luovutuspäivään mennessä 1340 nimeä keränneen vetoomuksensa teatterin toiminnan turvaamiseksi. Mukana tilaisuudessa olivat Vasemmistoliiton ryhmän puheenjohtaja Mikko Aaltonen, Vaihtoehtoinen Tampere -ryhmän puheeenjohtaja Aarne Raevaara sekä Sinisen tulevaisuuden valtuutettu, kansanedustaja Tiina Elovaara. La Stradan delegaatiossa mukana olivat Titta Sillman, Markus Pieniluoma ja Päivi Kovalainen sekä Pro La Strada -kannatusyhteisön edustajana Sointu Lanki.

Vetoomuksella heräteltiin päättäjiä käytännön toimiin teatterin tukemiseksi sekä muistutettiin siitä, että yhteiskunnassamme jokaiselle kuuluu yhtäläinen oikeus saada äänensä kuuluviin. Kehitysvammaisten kulttuurin huomioiminen sen ansaitsemalla tavalla ei ole ainoastaan sivistysvaltion velvollisuus, sitä enemmän se on etuoikeus ja askel kohti rikkaampaa ja monimuotoisempaa kulttuuria.

Vetoomus sai positiivisen vastaanoton ja La Stradaa kiitettiin tärkeästä työstä. Asia luvattiin valmistella eteenpäin.

Linkki vetoomukseen

Lisätiedot: lastrada.teatteri@gmail.com, Anu Panula p. 045 310 2931.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi