HALUATKO TUKEA TOIMINTAAMME?

Haluatko tukea toimintaamme?

Vuonna 2019 Kehitysvammaisteatteri La Strada viettää toimintansa kymmenettä juhlavuotta! 🌸

Voit antaa tärkeän tukesi toimintamme hyväksi liittymällä tukijäseneksi (24 €/vuosi) tai tekemällä lahjoituksen. Tukijäsenmaksut ja lahjoitukset ohjataan kokonaisuudessaan teatterin toiminnan tukemiseksi. 

Maksutiedot:

Tukijäsenmaksu 24 €/vuosi: tilinumero: FI53 1146 3001 1118 45, viite: 9001 (BIC -koodi: NDEAFIHH). Saaja: Kehitysvammaisteatteriyhdistys La Strada ry.

Lahjoitus: FI53 1146 3001 1118 45, viite: 3900 (BIC -koodi: NDEAFIHH). Saaja: Kehitysvammaisteatteriyhdistys La Strada ry.

Huomaathan, että tukijäsenmaksulla ja lahjoituksella on eri viitenumero.

Olemme kehittämässä tukijäsentoimintaamme. Jos haluat tulevaisuudessa uutiskirjeitä tai muita tiedotteita teatterin toiminnasta, lähetä tukijäsenmaksu maksettuasi sähköposti osoitteeseen: lastrada.teatteri@gmail.com 

Kehitysvammaisteatteria voit myös tukea ostamalla lippuja tai ryhmäpaketteja esityksiimme, tilata esityksen ohjelmanumeroksi esimerkiksi pikkujouluihin tai muihin tilaisuuksiin. Ryhtymällä sponsoriksi tai lahjoittamalla meille tuotteita toimintamme tueksi (esimerkiksi leivonnaisia, kahvia, teetä, mehua, makeisia väliaikakahvituksiin tai taloustarvikkeita, sesonkikoristeita tai muuta teatterin tarpeistoa).

Lämmin kiitos tuestasi! 🌸