Ladataan Tapahtumat
Etsi Tapahtumat

Navigointinäkymä

Tulevat Tapahtumat

Tapahtumat listamuotoinen navigointivalikko

toukokuu 2018

Gabriel, tule takaisin – LISÄESITYS

toukokuu 5 @ 15:00 - 17:00
Kehitysvammaisteatteri La Strada, Pirkankatu 18
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map
€15 - €20

Pikkukaupungissa, keväällä lehtien puhkeamisaikaan luikertelee kapteeni Gabriel Lindström rakkaudennälkäisten, vanhenevien naisten elämään, eikä mikään ole sen jälkeen enää entisensä! Tästä Mika Waltarin sydämettömästä, hirtehisestä, purevasta näytelmästä Jukka Kajava sanoi: "Draamakirjallisuutemme paras tragikomedia!". Tämä musiikkinäytelmä ei taatusti jätä ketään kylmäksi!

Lue lisää »

Intiimit hetket – Fyysisen näyttelijäntyön kurssi

toukokuu 12 @ 12:00 - 18:00
Kehitysvammaisteatteri La Strada, Pirkankatu 18
Tampere, 33210 Suomi
+ Google Map
€40 - €50

Kurssilla käsitellään tarinan merkitystä intiimeille kohtauksille ja käydään läpi erilaisia käytäntöjä näyttämötyöskentelyn avuksi. Työskentelemme suostumuksen käsitteen, kommunikaatiotaitojen ja koreografisen sanaston kanssa. Tutkimme tämän lisäksi keinoja käsitellä syntyviä tilanteita ja toisaalta omia tunteita ja ajatuksia. Lisäksi tutustumme erilaisiin ammattimaisiin käytäntöihin, henkisiin ja fyysisiin turvakeinoihin sekä lyhyesti liittojen ohjeistuksiin. Lopuksi luomme näitä työkaluja käyttäen erilaisia kohtauksia.

Lue lisää »

La Strada vierailee Mikkelin teatterissa Hyppy! -tapahtumassa 16.5.2018!

toukokuu 16 @ 18:00 - 20:00
Mikkelin teatteri, Savilahdenkatu 11
Mikkeli, 50100
+ Google Map
€18

"Jo kolmatta kertaa Mikkelin Teatterin lavalle saapuu rohkea joukko Hyppääjiä! Lavalla nähdään mikkeliläisten kehitysvammaisten ilmaisutaidon ryhmien lisäksi tamperelainen kehitysvammaisten teatteriryhmä La Strada. Jos et vielä ole kokenut tätä tunnetta, tule nyt!"

Lue lisää »
+ Export Events