TILAN VUOKRAAMINEN

Kehitysvammaisteatteri La Stradan tilat ovat vuokrattavissa myös muille esiintyville ryhmille harjoitus- tai esitystiloiksi. Tilat sopivat erinomaisesti myös muuhun yksityis- tai yrityskäyttöön. Tila sopii esimerkiksi orkesterien ja teatteriryhmien treeni- ja esiintymistilaksi, stand-up -esityksiin, kurssien ja tapahtumien järjestämiseen, perhe- ja sukujuhliin sekä yritystilaisuuksiin. Sijainti Pyynikintorin tuntumassa, Keskustorille 1,5 km.

Teatterin katsomo on n. 130 -paikkainen. Lavan koko on n. 8 x 8 m. Teatterissa ääni- ja valotekniikka. Käytössä on keittiö perusvarusteineen. Astiat n. 70:lle henkilölle. Kahvilakäytössä paikkoja n. 40:lle henkilölle. Käytössä pukuhuoneet (suihku ja WC). Katsomossa pyörätuolipaikkoja 4-6. Tilat ovat alakerrassa, juhlia voi aina pikkutunneille asti. Liikuntaesteiselle käytössä on porraskiipijä, joka mahdollistaa pyörätuolilla siirtymisen portaissa.

Jos tarvetta on tilan lisäksi myös ohjelmalle, tarjoamme La Stradan esitys-/tila-/väliaikavirvoke -paketin. Kevään ohjelmistossa on Mika Waltarin Gabriel, tule takaisin huikeana musiikkinäytelmänä. Väliajan virvokkeet sovitusti. 

Tilan päivävuokra sopimuksen mukaan, tuntimäärästä ja tilan käyttötavasta riippuen. Jos tilaat La Stradan oman esityksen, lippuhinnat ovat alle 50 katsojan esityksissä 20/15 € henkilö, tai suuremmissa yli 50 katsojan esityksissä sopimuksen mukaan. Kun varaus peruutetaan viimeistään 2 viikkoa ennen varausajankohtaa, joudumme veloittamaan 50 % sovitusta kokonaishinnasta. Varauksen alkuun ollessa alle 2 viikkoa, joudumme peruutustilanteessa veloittamaan koko hinnan. Tilan siivouksesta huolehtii asiakas itse tai vaihtoehtoisesti vuokranantaja, jolloin veloitus 100 €. Avaimen katoamisesta veloitamme 50 €. Varaus on molempia osapuolia sitova kun La Strada on toimittanut varaajalle varausvahvistuksen (sähköpostitse).

Teatteri La Strada huokuu ainutlaatuista tunnelmaa ja antaa kulttuurihistoriallisessakin viitekehyksessä jännittävät puitteet monenlaiselle tapahtumalle. Kysy lisää ja tule sovitusti katsomaan. Suunnitellaan sinulle sopiva kokonaisuus!

La Strada, Pirkankatu 18, 33210 Tampere, p. 045 310 2931

lastrada.teatteri@gmail.com, anu.panula@gmail.com