Ala osittaiseksi tuottajaksi!

Osatuottaja-kampanja on keskeytetty muutaman asiaseikan tarkastamisen ajaksi, mutta voit itse tuottaa esityksiä teatterille.

Teatterin tilat

Teatteri La Stradalla on esiintymispaikka jossa on 138 istumapaikkaa ja tuolijärjestelyillä saadaan n. 150 paikkaa. Katsomo on vanha elokuvateatteri, jolloin joka penkistä on hyvä näkymä katsomolle. Penkkirivejä on 7 joten takapenkkikin on lähellä lavaa. Lavan koko on 11x8 metriä. Paikassa on kahviotilat jossa voidaan järjestää väliaikatarjoiluja. Juomia saa viedä katsomoon jos esitys sen sallii. Talosta löytyy ääni- ja valotekniikka. Keskustorille 1,5 km. Lähellä ilmaisia parkkipaikkoja. Pirkankatu 18.

Taustaa

Tiloja vuokraa kehitysvammaisteatteri La Strada, mutta heillä ei ole koko aikaa omia esityksiä. Siksi tiloihin etsitään ulkopuolisia esityksiä jotta teatterin toiminta voidaan taata. Esityksiä on tarkoitus järjestää jatkuvalla syötöllä viikoittain. Teatterilla ei ole mahdollisuutta ottaa täyttä taloudellista riskiä kaikkien esitysten järjestämiseksi. Siksi tarvitsemme SINUA tuottamaan teatteriin ohjelmaa.